| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
murzyn Sporadycznie się odzywa

|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 10:36 pm Temat postu: co w trawie piszczy ....?? |
|
|
| Witam drogich kibiców i działaczy !! Jak na konesera hokeja na lodzie przystało, zbliżający się okres w dwunastomiesięcznym kalendarzu, wydaje się być bardzo interesujący. Dzieje się to za sprawą karuzeli transferowej. Chciałbym dowiedzieć się, jak wyglądają te sprawy w naszym kochanym klubie. Jak dokładnie wygląda sprawa Witeckiego i Galanta, oraz możliwe ewentualne wzmocnienia . Pozdrawiam kibiców z pięknej Krynicy !! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Adek_KTH Dość czesto pisze

|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 11:15 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Mam nadzieję że w najbliższym czasie jakieś informację się ukarzą. Też bardzo jestem ciekawy co się dzieje ciekawego w naszym Klubie, ale jak na razie "cisza". Miałem małą nadzieję że Witecki i Galant skuszą się na powrót do macierzystego klubu zwłaszcza że wracamy do Ekstraklasy. Sanok i Unia zbroją się na potęgę, mam nadzieję że i nam uda się ściągnąć chociaż dwóch dobrej klasy obrońców co moim zdaniem jest nie zbędne do powalczenia w ekstraklasie. Niestety wiadomo że wszystko zależy od pieniędzy czyli od sponsorów a i tutaj jak na razie spokój. CZEKAMY NA WIEŚCI!!! Pozdro KTH _________________ Na Zawsze KTH  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Łukaszo Sporadycznie się odzywa

|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 6:07 pm Temat postu: |
|
|
| witam witam i jak wiadomo już coś o jakiś wzmocnieniach będzie drużyna na ekstraligę |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ZeN Stały bywalec

|
Wysłany: Sro Maj 19, 2010 8:32 am Temat postu: |
|
|
Witam
Mam nadzieję, że niektóre rozważane transfery nie dojdą do skutku
http://hokej.net/pl/plh/transfery/20102011/362/ mam na myśli Koszarka Tomasza i Marcina Ćwikły. Z pierwszym były TYLKO kłopoty, no a drugi niech nie zajmuje miejsca naszym chłopakom w drużynie - Marcin chyba jest już za bardzo doświadczony! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|